Kocaeli'de uyuşturucu ticareti yapan 4 kişi tutuklandı

Düzenleyen:
Kocaeli'de uyuşturucu ticareti yapan 4 kişi tutuklandı

YAŞAM Haberleri

Kocaeli’nin İzmit, Başiskele ve Derince ilçelerinde uyuşturucu tacirlerine yönelik yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 7 kişiden 4’ü tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre, İzmit, Başiskele ve Derince’de Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Sokak Suçları ile Mücadele Büro Amirliği ekiplerinin uyuşturucu tacirlerine yönelik yaptığı operasyonlarda 7 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan şahısların üzerlerinde yapılan aramalarda 5 gram esrar, 7 gram 55 miligram sentetik kannabinoid maddesi, 19 adet ecstasy hap ve 1 gram 40 miligram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Yakalanan 7 şahıstan 4’ü uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan çıkarıldıkları Adli Makamlarca tutuklandı. Yakalanan diğer 3 şahıs ise uyuşturucu madde bulundurmak suçundan işlem yapılarak Adli Makamlarca serbest bırakıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...