İstanbul'da 3 bin polisle asayiş uygulaması

Düzenleyen:
İstanbul'da 3 bin polisle asayiş uygulaması

YAŞAM Haberleri

İstanbul’da 39 ilçede 3 bin polisin katılımıyla gerçekleştirilen asayiş uygulamasında 5 bin 800 GBT sorgusu yapıldı, aranan 27 şahıs gözaltına alındı.

İstanbul'da 39 ilçede 3 bin polisin katılımı ile umuma açık, alkol satışı yapan ve kumar oynatılan yerlerde uygulama yapıldı. Asayiş Şube Müdürlüğü Koordinesinde gerçekleştirilen denetimlerde 5 bin 800 GBT sorgusu yapıldı. Aranan 27 şahıs gözaltına alınırken, 575 umuma açık yer denetlenerek 74 işyerine cezai işlem uygulandı. 530 iş yerine saat 22.00'dan sonra alkol satıp satmadıkları denetlendi. 59 tanesinin alkol sattığı tespit edilerek cezai işlem uygulandı. Kumar oynatması olası olan 40 mekan denetlenirken, bunlardan 8'ine cezai işlem uygulandı. İstanbul Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan da uygulamayı bizzat denetledi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...