Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Afganistan'da İhlas sevinci

Afganistan'da İhlas sevinci

DÜNYA Haberleri

Yurt içi ve yurt dışında 43 yıldır birçok hizmete imza atan İhlas Vakfı, son olarak kardeş Afganistan halkının yüzünü güldürdü.

“Kamu Yararına Çalışan Vakıf” statüsüne sahip İhlas Vakfı, iç karışıklık sebebiyle yokluk ve yoksulluğun had safhada olduğu Afganistan’ın Şibirgan vilayeti Kızılayak beldesinde, hayırseverlerin katkılarıyla Kur’an-ı kerim kursu, medrese vesu kuyusu açtı.

MEHMETÇİĞE DUA
Müderris Abdülhakim Mahdum, hizmetlerin açılışında yaptığı dualarda, “Ya Rabbi, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan razı ol, onu her türlü kazadan, beladan muhafaza eyle, onu muvaffak eyle, İslam âleminin başından eksik eyleme, Türk Ordusunu Suriye'de Afrin'de, Münbiç' te muzaffer eyle, Türk ve İslam düşmanlarını kahr-u perişan eyle” dedi. Küçük kursiyerler de duaya hep bir ağızdan “amin” diyerek katıldı.

ÖREN’E TEŞEKKÜR
Abdülhakim Mahdum, Afganistan'da onlarca yurt, su kuyusu, medrese ve Kur'an kursunun açılmasına destek veren İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören’e de teşekkür etti.

Su Kuyusu bağışı için tıklayınız.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...