Türkiye de bir ilk; Coffee-Bike

Düzenleyen:
Türkiye de bir ilk; Coffee-Bike

Ekonomi Haberleri

Türkiye de ilk ve tek; Almanya da yapılmış, tekerlekler üstünde mobil bir kahve dükkanı, 2010 yılında iki öğrencinin aklına gelen fikirler şimdilerde uluslararası uygulanabilir ve başarılı bir Freinchise konseptine dönüşmüş durumda.

Almanya'da en hızla büyüyen Franchise sistemi haline gelen Coffee-Bike, mobil bir kahve dükkanında geleneksel değerlerle modern yaşam tarzını bir araya getirmeyi başardı.

Coffee-Bike kendine yeten işletim sistemi sayesinde AVM, petrol ofisleri, meydanlar, üniversiteler gibi her türlü lokasyonda kabul görüyor. 24 ülkede yayılmış ve hızla dünyaya açılan Coffee-Bike, şimdi Türkiye'de; tüm sene boyunca soğukta ve sıcakta her yerde her türlü hava koşullarında hizmede devam edecek. 

Az sermaye ile çok kazanmak; organik, lezzet, otantik, hijyenik bakımdan Türkiye'de ilk ve tek olan Coffee-Bike, az sermaye ile çok kazandıran yapısı ile Türkiye'ye giriş yaptı. 

Türkiye de bir ilk; Coffee-Bike

Türkiye de bir ilk; Coffee-Bike

 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...