Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde 4 kişiyi öldüren katil ve eşi böyle görüntülendi

Düzenleyen:
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde 4 kişiyi öldüren katil ve eşi böyle görüntülendi

GÜNDEM Haberleri

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde dehşet saçan, 23 kurşunla 4 kişiyi öldüren şüpheli Volkan Bayar ile araştırma görevlisi eski eşi Saadet Aylin Bayar sağlık raporu için hastaneye getirildi.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde 4 kişiyi öldüren öğretim görevlisi Volkan Bayar ile araştırma görevlisi eski eşi Saadet Aylin Bayar sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ), Eğitim Fakültesi'ndeki silahlı saldırıda; Dekan Yardımcısı Mikail Yalçın, Fakülte Sekreteri Fatih Özmutlu ve öğretim görevlileri Serdar Çağlak ile Yasir Armağan’ı öldüren Volkan Bayar'ın yanı sıra olay sonrası gözaltına alınan eşi Saadet Aylin Bayar, Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından Eskisehir Devlet Hastanesi'ne getirildi. Burada sağlık kontrolünden geçirilen Volkan ve Saadet Bayar, adliyeye sevk edildi.

1 YIL ÖNCE BOŞANMIŞLAR

Volkan Bayar ile Saadet Aylin Bayar'ın üç yıl önce ayrı yaşamaya başladığı, bir yıl önce de boşandığı belirtildi. Saadet Aylin Bayar'ın eski eşinin soyadını kullandığı ifade edildi.

Volkan Bayar'ın üniversitedeki çok sayıda kişi hakkında FETÖ'cü suçlamasında bulunduğu ortaya çıkmıştı. Eski Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Baloğlu, “Bu şahsın eski dekanlık görevini yaptım. Bu kişi FETÖ’den atılmış biri değil. Yüzlerce kişiyi FETÖ’cü diye şikâyet etmiş biri. 200’ün üzerinde kişiyi şikâyet etti. Abartı değil bu rakam. Şikâyet ettiği kişilerin çoğuna işlem yapılmadı. Çoğu beraat etti. Onunla ilgili süren birçok soruşturma var. Benimle ilgili de 2 dava var" demişti.

FAKÜLTE SEKRETERİ ÖZMUTLU TOPRAĞA VERİLDİ

Volkan Bayar’ın öldürdüğü 4 kişiden, evli ve 2 çocuk babası olan 48 yaşındaki Fakülte Sekreteri Fatih Özmutlu, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Saldırıda hayatını kaybeden Fakülte Sekreteri Fatih Özmutlu, Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Mikail Yalçın ve araştırma görevlileri Serdar Çağlak ile Yasir Armağan için Osmangazi Üniversitesi Rektörlüğü önünde tören düzenlendi. Tören sonrası Serdar Çağlak’ın cenazesi Kayseri’ye, Yasir Armağan ve Mikail Yalçın’ın cenazeleri memleketleri Tokat’a gönderildi. Fakülte Sekreteri Fatih Özmutlu için ise memleketi Seyitgazi ilçesi Kırka Mahallesi’nde cenaze töreni düzenlendi. Çarşı Camisi’ndeki cenaze törenine Osmangazi Üniversite Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemil Yücel ile binlerce kişi katıldı. Törende Fatih Özmutlu’nun oğlu Göktuğ Özmutlu ile babası Arif Özmutlu güçlükle ayakta durabildi.

Cami önünde alınan helalliğin ardından dualar okundu. Türk bayrağına sarılı Özmutlu’nun cenazesi, omuzlarda 500 metre taşınarak Kırka Mahalle Mezarlığı’na götürülüp toprağa verildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...