Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Muzlarından içinden çıkan şoke etti

Düzenleyen:
Muzlarından içinden çıkan şoke etti

YAŞAM Haberleri

İstanbul gümrük muhafaza ekiplerince Ambarlı Limanı'nda Güney Amerika'dan gelen muz yüklü bir konteyner içine gizlenmiş halde 89 kilogram kokain ele geçirildi.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre,  Ekvador çıkışlı bir gemi, İstanbul Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat  Müdürlüğü tarafından takibe alındı.

Geminin Ambarlı Limanı'na gelişiyle gümrük muhafaza ekipleri harekete  geçerek gemide bulunan ve muz yüklü olduğu beyan edilen konteyneri kontrol etti.

X-ray taramasına sevk edilen konteynerde operatörlerce  gerçekleştirilen tarama sonucunda tavan kısmında şüpheli yoğunluk tespit edildi  ve konteyner gerekli güvenlik önlemleri alınarak arama alanına getirildi.


Narkotik dedektör köpek Emely'nin konteynerin tavanına aşırı tepki  vermesi üzerine yük boşaltıldı. Gümrük muhafaza personelince yapılan incelemede,  tavandaki gizli bölmede 80 paket halinde 89 kilogram kokain gizlendiği ortaya  çıktı. Uyuşturucu maddeye el konulurken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...