Ekrem Kerem Oktay kimdir?

Ekrem Kerem Oktay kimdir?

Biyografi Haberleri

Ekrem Kerem Oktay kimdir? Ekrem Kerem Oktay kaç yılında hangi ilde doğdu, hangi okullarda okudu?

Ekrem Kerem Oktay 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi, Cumhuriyet Halk Partisi Ankara 1. Bölge Bölgesi, 6'nci sıradan millet vekili adayıdır.

1982 yılında Ankara’da doğdu. 

2000 yılında Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nü bitirdi. Jean Monnet bursuyla Leiden Üniversitesi’nde Avrupa Hukuku alanında yüksek lisans derecesi aldı. 2007'de Çankaya İlçe Delegesi, Ankara İl Delegesi ve Kurultay Delegesi olarak seçildi. 2010 yılında Çankaya İlçe, Ankara İl ve Kurultay Delegeliği’ne yeniden seçildi. 33. Olağan ve 18. Olağanüstü kurultaylarda Parti Meclisi Üyeliği’ne seçildi. Türkiye Ekonomi Politika Araştırmaları Vakfı (TEPAV) bünyesinde Analist olarak çalışan Oktay, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde doktora eğitimini sürdürmektedir. 2016'da Ekonomi ve İş Dünyasından Sorumlu Başdanışman olarak atandı. Evli ve bir çocuk babasıdır.
Düzenleyen:  - Biyografi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...