Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

ODTÜ'de başörtülü öğrencilere mahalle baskısı

ODTÜ'de başörtülü öğrencilere mahalle baskısı

GÜNDEM Haberleri

ODTÜ'de hoşgörüsüzlük… Bir grup sol görüşlü öğrenci, kayıt için okulda bulunan başörtülülere, sözle ve açtıkları dövizlerle hakarette bulundu.

Ortadoğu Teknik Üniversitesi'nde sol görüşlü bir grup öğrenci, yine aynı okulda eğitim gören başörtülü gruba baskı ve hakarette bulundu. ODTÜ'de öğrenci kayıtlarının yapıldığı bahçede duran başörtülü öğrencilere söz ve açılan dövizlerle tacizde bulunan bazı öğrencilerin bu davranışına bir diğer grup alkışlarla destek verdi. Başörtülü öğrencileri, okula kayıt yaptırmak isteyen yeni üniversitelileri 'kandırmak'la suçlayan bu grubun artarak devam eden sözlü tacizine, soğukkanlılıkla cevap veren öğrenciler, daha fazla dayanamadı. Bunun üzerine çevresinden yardım talep eden başörtülü öğrenciler, çareyi üniversiteden ayrılmakta buldu. Öte yandan başörtülü öğrencilerin, bu olayın meydana gelmesine sebep olan saldırgan öğrenciler hakkında şikayette bulundukları belirtildi.
TWİTTER'DA PAYLAŞTILAR
Başörtülüleri taciz eden grup, kendilerini, çektikleri görüntülerle deşifre etti. Sosyal medyada kısa sürede büyük tepki çeken görüntü izleyenleri şoke etti.
nbsp;ODTÜ'de başörtülü öğrencilere mahalle baskısı
Olayı Twitter'da paylaşan ODTÜ'lü öğrenciler, 'Yeni kayıt olan öğrencileri iftiralarla yalanlarla kendi yurtlarında kalmaya zorlayan cemaat üyelerini ODTÜ'den kovduk' diye tweet attı.

nbsp;ODTÜ'de başörtülü öğrencilere mahalle baskısı



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...