Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yol çöktü, araba çukura düştü

/ Kaynak: İHA
Yol çöktü, araba çukura düştü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Otomobil, yolun çökmesi sonucu oluşan çukura düştü. araçta bulunan baba ile iki çocuğu çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

Adana'da, iki çocuğuyla birlikte kardeşinin düğünü için davetiye dağıtan bir kişinin kullandığı otomobil, yolun çökmesi sonucu oluşan çukura düştü. Baba ile iki çocuğu çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarıldı.Olay, merkez Seyhan ilçesinin Gülbahçesi Mahallesi'nde meydana geldi. Kardeşi Zahir Dündar'ın (27) bugün akşam yapılacak düğünü için ağabeyi Bülent Dündar (35) yanına 6 yaşındaki oğlu Boran ve 4 yaşındaki Şivan Dündar'ı alarak 01 UP 327 plakalı otomobiliyle davetiye dağıtmaya çıktı. Dündar, Bahçelievler Caddesi'nde bir süre davetiye dağıttıktan sonra Gülbahçesi Mahallesine girdiği an yolun bir kısmı çöktü. Yolun çökmesiyle otomobil açılan çukurun içinde kaldı. Bunun üzerine iki çocuk çığlıklar atmaya başladı. Baba Dündar bir taraftan çocuklarını sakinleştirmeye çalışırken diğer taraftan çevredeki vatandaşlardan yardım istedi. Kazadan yara almadan kurtulan baba ve çocukları, çevredeki vatandaşlar tarafından çukurun içindeki otomobilden çıkarıldı. Baba Dündar, çocuklarını başka bir araçla evine gönderirken otomobilin zarar görmemesi içinde kalasla otomobilin altına vatandaşlar destek verdi. Dündar daha sonra polisi arayarak olayı haber verdi. Polis olay yerine geldiğinde kanalizasyon çalışması yapıldıktan sonra üzeri kapatılan yolun çöktüğünü belirledi. Bülent Dündar daha sonra otomobilin çukurdan çıkarılması için çekici çağırdı.
Bülent Dündar, caddeden döndükten sonra aniden yolun çöktüğünü söyleyerek, "Çocuklarım çok korktu, onları hemen çıkarttım daha kötü şeyler olabilirdi. İhmali olanlardan şikayetçi olacağım" dedi.


YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...