Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rusya'dan şok iddia, 'Ukrayna 2-3 ay içerisinde iflas edecek'

/ Kaynak: CHA
Rusya'dan şok iddia, 'Ukrayna 2-3 ay içerisinde iflas edecek'

DÜNYA Haberleri  / CHA

Vladimir Putin'in Danışmanı Sergey Glazyev, Eho Moskvy Radyosu'na verdiği mülâkatta Ukrayna'nın 2-3 ay içerisinde iflas edeceğini iddia etti.

Sergey Glazyev'e göre Ukrayna'nın iflastan kurtulmasının tek çaresinin ise Rusya-Belarus-Kazakistan'ın oluşturduğu Gümrük Birliği'ne girmek olduğunu öne sürdü. Ukrayna'nın ekonomik geleceğinin Rusya ile ilişkilerinde gizli olduğunu ifade eden Sergey Glazyev, Ukrayna'nın dış borçları ve geri ödemelerindeki aksaklıklar nedeniyle sıkıntılı olduğunu söyledi. Ukrayna'nın Avrupa Birliği (AB) ile gümrük birliği ve serbest ticaret anlaşmasından yana tavır alması nedeniyle Rusya ile Ukrayna arasında son dönemde birçok kriz yaşandı. Son dönemde ise Rusya gümrüklerinde Ukrayna mallarına ağır kontroller getirildi ve birçok Ukrayna malına ise giriş yasağı konuldu. nbsp;


DÜNYA
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...