Ünal Aysal harekete geçti, B planı hazır

Ünal Aysal harekete geçti, B planı hazır

SPOR Haberleri

Fatih Terim'in Milli Takım'da yoluna devam etme ihtimali Ünal Aysal'ı harekete geçirdi

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın listesinde Mancini, Di Matteo ve Heynckes gibi önemli isimler bulunuyor. Dünya Kupası Elemeleri için 4 maçlığına Milli Takım'ın başına geçen teknik direktör Fatih Terim'in bizzat Başkan Ünal Aysal tarafından kendisine gönderilen sözleşmeyi imzalamaması sarı-kırmızılılarda kafaları karıştırdı. Yurt dışından dönen Aysal, bugünkü yönetim kurulu masasına hem Terim krizini yatıracak hem de 'B Planı' için alternatif hoca isimlerini gündeme getirecek. Yarınki Terim-Aysal zirvesinin ardından İmparator'un Galatasaray'daki geleceği belli olacak. Başkan Ünal Aysal, Terim ile yola devam etmek istiyor. Ancak hem hükümet cephesi, hem de TFF cephesi, tecrübeli hocayı ikilem içinde bıraktı.
MANCİNİ VE Dİ MATTEO İSTEKLİ
Terim'in sezon sonu Milli Takım'la yoluna devam etme ihtimali üzerine Aysal 3 kişilik yeni bir teknik direktör listesi hazırladı. Bu teknik adamlardan Mancini Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor. Bayern Münih'in eski hocası ile bir araya gelen ve Galatasaray üzerine sohbet eden Heynckes, Aysal ile görüş alışverişinde bulundu. Alman hocaya henüz resmi teklif yapmayan Aysal, Mancini'nin kendisine telefon açıp "G.Saray'da görev yapabilirim" demesi üzerine bu ismi de listeye aldı. Diğer aday İtalyan teknik adam Di Matteo da Aysal'ın düşündüğü diğer bir isim. 1 hafta içinde G.Saray'da teknik direktör bilmecesinin çözülmesi bekleniyor.


KOLEKSİYONCU
Heynckes
68 yaşındaki Alman teknik adam, Bayern Münih'i 3 kez Bundesliga'da şampiyon yaptı. Heynckes 1'i Real Madrid, 1'i de Bayern Münih olmak üzere 2 Şampiyonlar Ligi kupası sevinci yaşadı.


INTER'LE PARLADI
Mancini
49 yaşındaki Mancini 2001 yılında Terim'in yerine Fiorentina'da göreve başladı. Uluslararası başarısı bulunmayan Mancini'nin, İtalya Kupası zaferi var. İtalyan teknik adam Inter'e de
3 şampiyonluk yaşattı.


ZİRVE YAPTI
Di Matteo
43 yaşındaki İtalyan çalıştırıcı, teknik direktörlük kariyerine 2008'de başladı. West Bromwich ardından da Chelsea'nin başına geçti. İngiliz kulübünde FA Cup ve Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu kazandı.
Bahadır ÇOKİŞLER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...