Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Enes'in tweeti, Mehmet Okur'u çıldırttı

Enes'in tweeti, Mehmet Okur'u çıldırttı

SPOR Haberleri

Enes Kanter, Türkiye - Yunanistan maçının ardından, dün yeni bir tweetle tepki çekti. Bu kez eski milli basketbolcu Mehmet Okur da Enes'e cevap verdi.

NBA'de Utah Jazz takımının formasını giyena nbsp;Enes Knter, Türkiye - Yunanistan maçının ardından attığı tweet ile gündeme gelen Kanter, dün yeni bir tweetle tepki çekti. Bu kez eski milli basketbolcu Mehmet Okur da Enes'e cevap verdi. A Milli Basketbol Takımı Slovenya'da düzenlenen Eurobasket 2013'e dün akşam oynadığı Rusya maçıyla veda etti. Turnuvada milli takım kadrosunda yer almayan Enes Kanter de attığı tweetlerle gündeme geliyor. Enes'in dün akşam "Şşşşşssshhhh :) by byee Haha" şeklinde tweeti de yine tepki çekti. Enes'e yine twitter üzerinden tepki gösteren isimlerden biri de NBA patentli eski milli basketbolcu Mehmet Okur oldu. Mehmet Okur, Enes Kanter'e yazdığı cevapta, "Bu yaptığın yanlış.. Ne olursa olsun yakışmadı. Unutma yarın öbür gün bu takımda yer alacaksın.." dedi. nbsp;Enes'in tweeti, Mehmet Okur'u çıldırttı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...