Ukrayna'nın Dünya Kupası şansı devam ediyor

/ Kaynak: CHA
Ukrayna'nın Dünya Kupası şansı devam ediyor

SPOR Haberleri  / CHA

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de İngiltere'yi ağırlayan Ukrayna Milli Takımı karşılaşmayı 0-0 beraberlikle tamamlayarak gruptan lider çıkma şansını kaybetti.

2014Dünya Kupası Avrupa Elemeleri (H) Grubu'nda İngiltere ile berabere kalan Ukrayna'nın kaderi Ekim ayında oynayacağı Polonya ve San Marino maçları akabinde netleşecek. Ev sahibi Ukrayna'nın 70 bin kişilik Milli Olimpiskiy Stadı'nda taraftar desteğiyle iyi bir performans sergilemesine rağmen istediğini alamadı. Gol sesinin duyulmadığı karşılaşmada ekipler sahadan bir puanla ayrıldı. Ukrayna basını karşılaşmayı; "Allah İngilizleri korudu" şeklinde değerlendirdi. nbsp;Başkent Kiev'deki karşılaşma neticesinde; İngiltere 16, Ukrayna ise 15 puana yükseldi. Grupta Karadağ'ın 15, Polonya'nın 13, Moldova'nın 5 puanı bulunurken San Marino'nun ise hiç puanı yok. Ukrayna 11 Ekim'de evinde Polonya ile 15 Ekim'de ise deplasmanda San Marino ile karşılaşacak.
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...