Baykal'a, Halk TV ve Yalçın Küçük sorusu

Baykal'a, Halk TV ve Yalçın Küçük sorusu

GÜNDEM Haberleri

Oda TV davasına bakan İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi, CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'a yöneltilecek soruları, Ankara'ya gönderdi.

Oda TV davasına bakan İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi, talimatla ifadesinin alınmasına karar verdiği CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'a yöneltilecek soruları, Ankara'ya gönderdi. Hazırlanan 10 soru 4 sayfa tuttu. Sorular arasında "Halk TV'nin satışı devri veya kiralanması konusunda sanık Soner Yalçın ile görüşmelerinizin olduğu anlaşılıyor. Bu görüşmeler nerede oldu?.. nbsp;Hangi konularda uzlaşıldı, hangi konularda uzlaşma sağlanamadı? CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konu ile ilgili bir aracılığı oldu mu?" sorusu ile "Sanık Yalçın Küçük'e ait 'Baykal'ı indirdik' ibaresi ile ilgili değerlendirmeleriniz nelerdir? Sanık Yalçın Küçük ile ilişkileriniz nelerdir? Açıklar mısınız?" soruları da var. İSTANBUL İHA nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...