Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sarıgül'den adaylık sinyali, 'Yarı finale çıkmanın zamanı geldi'

Sarıgül'den adaylık sinyali, 'Yarı finale çıkmanın zamanı geldi'

Politika Haberleri

Mustafa Sarıgül, çıktığı Trakya turunda, 'Yarı finale çıkmanın zamanı geldi' diyerek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için sinyal verdi.

Mustafa Sarıgül, çıktığı Trakya turunda, 'Yarı finale çıkmanın zamanı geldi' diyerek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığıadaylığı için sinyal verdi. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul'dan başlattığı Trakya turunu Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı Yenimuhacir beldesinde sona erdirdi. Coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Sarıgül, burada yaklaşık 3 bin kişiye hitap etti. Otobüsün üzerinden "Çare Sarıgül" ve "Her yer Şişli, her yer Sarıgül" şeklinde tezahüratlarda bulunan kalabalığa seslenen Sarıgül, "Bazı münafıklar, bazı hasetler Sarıgül'ün korkusunu yüreklerinde hissetmeye başladılar. Şimdi onlar büyük merkezlerde karargâhlarını kurdular. Sarıgül nereye çıkarsa sosyal medyadan yağdırıyorlar. Ama unutmayın ki onlar birbirine menfaat ağı ile bağlı. Biz ise birbirimize merhamet eliyle bağlıyız" dedi.
nbsp;Bu süreçte iki görevi olduğunu ifade eden Sarıgül, "Bundan sonra benim iki görevim var. Birinci görevim, ay yıldızlı bayrağımızı en yükseğe taşımak, ikinci görevim ise düşüncelerimizin bayrağını iktidar yapmak" diye konuştu."Yarı finale çıkmanın zamanı geldi mi?" diye soran Sarıgül, halkın "Geldi" cevabını vermesi üzerine "Zamanı geldi" diyerek, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için sinyal verdi. Konuşması sırasında Yenimuhacir beldesinde düğünü olan çifti de otobüsün üzerine çıkaran Sarıgül, geline bir bilezik hediye ederek, balayı için Şişli'ye davet etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...