Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İlk gün 1 milyon kişi sipariş verdi

İlk gün 1 milyon kişi sipariş verdi

TEKNOLOJİ Haberleri

10 Eylülde duyurulan iPhone 5c modeli için ön sipariş alınmaya başlandı. Ön sipariş için ilk 24 saatte 1 milyon kişi hazırım mesajı verdi ve form doldurdu.

Apple'ın 10 Eylül tarihinde duyurusunu yaptığı çok renk seçenekli iPhone 5c modeli için ön sipariş alınmaya başlandı. Geçen hafta başlayan ön sipariş için ilk 24 saatte 1 milyon kişi hazırım mesajı verdi ve form doldurdu. Duruma bakılırsa iPhone 4S kadar ilgi gören iPhone 5c'nin ilk 24 saatte 2 milyon ön sipariş alan iPhone 5'den geri kaldığı ortada. Ancak 2013'e özel ciddi bir fark var. Apple ilk kez iki ayrı iPhone modeli satışa sunuyor. Kullanıcıların bir kısmı üç ciddi yenilik içeren iPhone 5s'i bekliyor olmalı. iPhone 5'in yerini alan ve sadece renkli plastik gövdesiyle kendini belli eden yeni iPhone 5c'de kalınlık ve ağırlık artıyor ama batarya kapasitesi yükseliyor. Elbette düşen fiyattan ötürü ilgi çekici olabilir ama zaten yeni iPhone'lar tanıtılınca eski modeller daima ucuzluyordu. Kamerası iyileşen, işlemcisi 64-bit destekler hale gelen ve parmak izi okuyucu ekleyen iPhone 5s ise henüz ön siparişte değil. Sızan bilgilere göre parmak izi okuyucu üretimiyle ilgili bazı sorunlar var. Ancak yine de kısa süre içinde satışlar başlayacak. Bugün itibariyle Apple'den resmi açıklama gelmesi, ön siparişin ilk 72 saatini özetleyen bir raporun sunulması bekleniyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...