Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aziz Yıldırım, 'Aydınlar boşuna konuşuyor'

Aziz Yıldırım, 'Aydınlar boşuna konuşuyor'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de başkan Aziz Yıldırım, Pazar günü yapılacak seçim öncesi Genel Kurul üyelerine son kez hitap etti.

Aziz Yıldırım, "Benim aldığım tarihte, Fenerbahçe'nin varlığı beşse yetmişbeş borcu var. Mehmet Ali Aydınlar gitmeseydi, ben ona güzel bir teklif yapacaktım. Fenerbahçe'nin 463 milyon var. 500'den yukarı ne çıkarsa ben ödeyeceğim. 700-800 ne çıkarsa ben taahhüt edeceğim. Her şeyimi satacağım, ben o parayı ödeyeceğim ama çıkmazsa siz de o parayı Fenerbahçe'ye vereceksiniz. Şunu batırdılar, bunu batırdılar. Şu salona, esere bakın. Rakı kokularının içinde kongre olurdu. Faruk Ilgaz'ı düzelttik. Oradan buraya geldik. Ben betondan anlıyorum bunu yaptım. Siz de anlayın siz de yapın. Türkiye'de kaç kulübün böyle salonu var. Bir gün gelirsiniz, yaparsınız ama karalamayın. Fenerbahçe benimle birlikte varlık sahibi olmuştur. Fenerbahçe'nin 1 çöpü yoktu. Bugün geldiği noktada ortadadır. Stat, salon, Topuk Yaylası, otel ortadadır. 5 yıldızlı takım yapacağım. Nerede yapacaksın kardeşim! Gel burada anlat! Ben anlattım, banka kurup gelecek parayla yapmaya çalışacağım. Real Madrid olacağım, sen ne kadar biliyor musun! Sen bu parayı nasıl yükselteceksin, gel onu anlat!
Sevgi, barış, kardeşlik! Sen günlük hayatında herkesle barışık mısın ya! Sen benim yanımdaki üyelere bak, kaç sene beraber çalışmışız. Dün üzüldüm, Mehmet Ali Aydınlar adına üzüldüm. Beklerdim ki, benden daha fazlasını yapmayı vaad etsin. Ya hiçbir şey yok ya! Boşuna konuşuyor, beni de konuşturuyorsunuz ya! Bu kongrenin tek bir amacı var.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...