Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ünlü televizyoncu mantardan zehirlendi

- Güncelleme:
Ünlü televizyoncu mantardan zehirlendi

GÜNDEM Haberleri

Tayfun Talipoğlu ve kameramanı Gökhan Bacak, Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Elsazı köyünde çekim yaparken mantar yedi. Talipoğlu ve Kameramanı yedikleri mantardan zehirlenince hastaneye kaldırıldı

nbsp;Ünlü televizyon programcısı Tayfun Talipoğlu ve kameramanı, TV8'de yayınlanan "Anadolu Yollarda" adlı programın çekimleri sırasında yedikleri mantardan zehirlenmeleri sonucu hastanede tedavi altına alındı.
Tayfun Talipoğlu ve kameramanı Gökhan Bacak, Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Elsazı köyünde çekim yaparken mantar yedi. Daha sonra Isparta'ya gelen Talipoğlu ve kameramanı, bir süre sonra rahatsızlandı. Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Talipoğlu ve kameramanının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Olayı duyan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Osman Aydın ve İl Sağlık Müdürü Mehmet Karakaya, hastaneye gelerek Talipoğlu ve Bacak'ın sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Dahiliye Uzmanı Mehmet Sert, Talipoğlu ve kameramanının sağlık durumlarının iyi olduğunu ancak kendilerini üç gün boyunca kontrol altında tutacaklarını söyledi.

HABERE GİDERKEN HABER OLDUK

Hastanede AA muhabirine açıklama yapan Talipoğlu, yeni dönemde gösterilecek program için 2-3 haftadır yollarda olduklarını belirterek, Isparta'ya gelirken Burdur'un Elsazı köyünde mantar toplayarak satan köylüleri haber yapmak istediklerini söyledi. Talipoğlu, daha sonra başından geçenleri şöyle özetledi:
"Baktık muhabbet güzel, iş güzel. Biz de zehirli ve zehirsiz mantar konusunda insanları bilinçlendirmek istedik. Mantar satan çocuğa 'mantarın zehirlisini, zehirsizini nasıl ayırt ediyorsunuz' şeklinde sorduk. O da 'Ağabey zehirli ise ben cenaze namazınızı kıldırırım' diye espri yaptı. İkram edilen mantarı yedik, gülüştük sonra arabaya bindik. Karnım ağrıyordu. Ben her zamanki gibi birşey sandım. Sonra Isparta'ya döndüğümüzde kameraman arkadaşım Gökhan'ın yüzü gözü şişti. Sonra hep beraber hastaneye geldik."

Hastanede midelerinin yıkandığını ifade eden Talipoğlu, "Şimdi müşahade altındayız. Mantarın zehiri 3 gün vücutta kalabiliyormuş. Hayati tehlikemiz yok. Haber yapmak isterken haber olduk" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...