Avrupa panikledi görüşme bekliyorlar

Düzenleyen:
Avrupa panikledi görüşme bekliyorlar

GÜNDEM Haberleri

YPG’yi hedef alan harekât sonrası Türkiye’ye silah satışını durduran liderler ABD ile mutabakata varılınca tavır değiştirdi. Fransa lideri Macron, Almanya Şansölyesi Merkel ve İngiltere Başbakanı Johnson “Gelecek haftalarda Erdoğan ile görüşmek istiyoruz” mesajını yolladı.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Almanya Başbakanı Angela Merkel ve İngiltere Başbakanı Boris Johnson ile gelecek haftalarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmeye karar verdiklerini söyledi. Avro bütçesi konusunda ortak bir görüş bulunamadığını ifade eden Macron “Türkiye konusunda ortak bir karar aldık. Türkiye’ye silah ihracatlarını durdurduk. Merkel ve Johnson ile gelecek haftalarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmeye karar verdik. Muhtemelen Londra’da görüşeceğiz” diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...