Yaralı aslan parçaladı! (Galatasaray 6 -1 Denizlispor)

Düzenleyen:
Yaralı aslan parçaladı! (Galatasaray 6 -1 Denizlispor)

SPOR Haberleri

Sarı kırmızılılar Emre Akbaba, Feghouli, Donk, Muhammet (k.k.), Belhanda ve Sekidika'nın golleriyle skor tabelasını doldurdu, büyük moral buldu.

YALIMCAN SARPYEL

Denizli açık oynayınca
Galatasaray, Beşiktaş karşısında aldığı mağlubiyetin acısını Denizlispor’dan çıkarttı. Sarı kırmızılılar ilk yarıda buldukları üç golle zaten maçı kopartırken, ikinci devrede farka koştu: 6-1. Lig sonuncusu durumunda olan Denizli kaybedecek bir şeyim yok düşüncesi ile açık bir oyun oynamayı tercih edince keyifli bir doksan dakika ortaya çıkarken, iki taraf da birçok gol pozisyonuna girmeyi başardı.

Feghouli farkı
Feghouli oynadığında, istekli olduğunda Galatasaray için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi. Yaşadığı sakatlık sebebiyle Antalya, Konya, Gençlerbirliği ve Beşiktaş maçlarında forma giyemeyen Cezayirli oyuncunun yokluğunda sarı kırmızılılar iki mağlubiyet, bir beraberlik alarak 8 puan kaybetti. Uzun bir aradan sonra sahada olan yıldız oyuncu ilk golün başlangıcını harika bir pasla yaparken, takımının ikinci golünü de atarak rakibin kilidini açtı.

Gözler transferde
Galatasaray dün akşam skora bakıldığında Denizlispor karşısında çok rahat bir galibiyet aldı. Hem de içlerinde Diagne, Falcao gibi kritik isimlerin sakat ve cezalı olduğu mücadelede. Ama alınan üç puana rağmen, Aslan forvette ciddi bir gol ayağına, topu ileri hızlıca taşıyabilecek bir kanada ve orta sahasında hem dirençli hem de teknik bir isme yine ihtiyaç hissetti. Zaten Fatih Terim’in de istediği, yönetimin de çalışmaları bu eksiklere yönelik.

Terim: Yukarıları severiz
Farklı galibiyete sevindiğini söyleyen Fatih Terim, "Daha farklı sonuç olabilirdi. Birçok başarılı hücum aksiyonumuz var. Ortada ve üçüncü alanda çok iyi işler yaptık" derken, "Ligde neredeyse 20 maçtan fazla var. Galatasaray şartlar ne olursa olsun yukarıları sever. Oralara bakar. Muslera'ya hoş geldin diyoruz. Arda da müthiş oynuyor, çok seviniyorum. Yarın (bugün) hemen Malatya hazırlıklarına başlıyoruz" açıklaması yaptı.

Muslera: Çok zor zamanlardı
220 gün sonra sahalara adım atan Muslera, "Çok zor bir 7 ay geçirdim. Sakatlık ve annemi kaybettim. Bu periyotta ailem, takım arkadaşlarım ve hocam yanımdaydı. Bugün geri dönmemin daha doğru olabileceğini düşündük. Çok zor bir periyottu. Kaptanlık bandını koluma Arda taktı. O çok değerli bir insan. Maç gecesi heyecanımdan uyuyamadım" açıklaması yaptı.

'Aileme hediye ediyorum'
Sakatlıktan golle geri dönen Sofiane Feghouli, "Elhamdülillah! Mutluyum. Güzel bir reaksiyon gösterdik. Sakatlığım boyunca çok çalıştım. Tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum. Golümü eşim ve çocuklarıma armağan ediyorum" açıklaması yaptı.

BİR GARİP KAMPANYA
Terim: Kim başlatmış?

Kulübe bağış kampanyasını Mustafa Cengiz açıkladı ama maç sonrası Fatih Terim, "Bağış kampanyası mı? Kim başlattı. Haberim yok" sözlerini kullandı. G.Saraylı üyeler de Başkan'a tepki gösterirken, üye Ahmet Tirali, "İki senedir kâr ettiğini iddia eden bir yönetimin para istiyor. Ben de sembolik para gönderdim ve dekontun altına 'İstifa da bir hizmettir' yazdım" açıklaması yaptı.

MUSTAFA CENGİZ ALİ KOÇ'A SİNİRLENDİ, MESUT'A YÜKLENDİ
Aslını reddeden biri!

G.Saray Başkanı Mustafa Cengiz, İrfan ve Visca transferi konusunda, "Sevgili Hocamızın transfer talepleri (İrfan Can ve Visca) açık. Başakşehir ile temaslarımız oldu. Bizim verme gücümüz ile karşı tarafın talebi çok açık bir yelpaze. İnşallah bir noktaya geliriz" sözlerini kullandı. 

Bağış kampanyası
Cengiz, "Ali Koç'un (Mesut Özil için) dediği 'Birileri elin oğlu, biri evin oğlu' sözü hoşuma gitmedi. Aslını reddeden birine evin oğlu dememek gerek" şeklinde konuştu. Başkan, "Kulübe bağış kampanyası başlatıyoruz. Sitemizden avro ve TL IBAN numaraları yayınlanacak" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...