Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ucuz şeker pahalıya mal olmasın

Ucuz şeker pahalıya mal olmasın

EKONOMİ Haberleri

Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken “Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala vatandaşlarımızı bir defa daha merdiven altı üretime karşı uyarıyoruz. Yarı fiyatına, yani 10-15 liraya baklava, çikolata ve şeker olmaz. Kullanılan fıstığın, cevizin, şekerin, yağın maliyetini bile karşılamaz” dedi.

Özellikle bayram sebebiyle satışı artan ürünlerde fırsatçılığın türediğini vurgulayan Palandöken “Sağlıksız ürünlere itibar etmeyin. Özellikle yol kenarında, araç arkalarında satılan, tatlı, şeker, çikolata gibi yıkanmadan yenen ürünlerden uzak durun. Döviz kurlarındaki dalgalanmalara bağlı olarak ürün fiyatlarının artması da merdiven altı fırsatçılarını iş başına geçirdi. Cebini ve bütçesini düşünen vatandaşlarımız ucuz diye bu ürünleri aldığında kâr ettiğini düşünmesin. Hangi şartlarda üretildiği bilinmeyen merdiven altı ürünler, insan sağlığını hiçe sayıyor” şeklinde konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...