Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Film değil gerçek, işte yurt genelinde mobeselere takılan kazalar!

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Film değil gerçek, işte yurt genelinde mobeselere takılan kazalar!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Türkiye genelinde güvenlik için 24 saat kayıt yapan MOBESE kameralarına yansıyan kazalar film sahnelerini aratmadı.

"Bu kadar dikkatsizlik olmaz" dedirten kazalardaki trafik ihlalleri dikkat çekerken, trafik kazalarında sadece araç kullanıcılarının değil yayaların da kusurlu olduğu görülüyor.
Düzce Olimpiyat kavşağında meydana gelen kazada minibüs ile çarpışan otomobil biranda alev topuna dönüyor.
Çarpışmanın etkisiyle devrilmekten son anda kurtulan minibüs savrulurken, trafik kuralını hiçe sayan otomobil ise çarpmanın etkisiyle alev alıyor.
Eskişehir ve Ankara çevre yollarında yaşanan kazalarda ise, kamyon sürücülerinin dikkatsizlikleri gözler önüne seriliyor.
Ankara'daki kazada ise yol kenarına park etmiş ve dörtlü flaşörlerini yakmış olan iki otomobil, arkalarından gelen kamyonun altına kalarak etrafa savruluyor.


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN


Erzincan'da yaşanan kaza ise film sahnelerini aratmıyor. nbsp;
Diyarbakır ve Bursa'da kazalarda ise sürücüler o kadar şanslı değildi.. Diyarbakır'daki kazada kavşağa kontrolsüz gelen araç, hızla gelen kamyonete yandan çarptı.
Uşak, Aydın, Sivas, Kastamonu, Manisa ve Sakarya illerinde yaşanan diğer kazalar ise trafik kurallarının nasıl hiçe sayıldığını ve dikkatsizlik kadar süratin de yaşanan kazalarda önemli rol oynadığını gösterdi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...