Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ayvalık'ta kaçakları taşıyan tekne battı, 2 ölü!

- Güncelleme:
Ayvalık'ta kaçakları taşıyan tekne battı, 2 ölü!

GÜNDEM Haberleri

İlk belirlemelere göre teknedeki biri çocuk 2 kişi öldü, 5 kişi kurtarıldı Kaybolduğu belirtilen bir kişiyi ise arama çalışmaları sürdürülüyor.

Ayvalık ilçesi açıklarında yasa dışı yollarla Yunanistan'a gitmek isteyen kaçakların bulunduğu teknenin batması sonucu ilk belirlemelere göre biri çocuk 2 kişi öldü, 5 kişi kurtarıldı.


Alınan bilgiye göre, Ayvalık Küçükköy sahilinden Yunanistan'ın Midili Adası'na yasa dışı yollarla gitmek isteyen kaçakların bulunduğu tekne, sabah saatlerinde alabora oldu.


Teknenin batması sonucu ilk belirlemelere göre biri çocuk 2 kişi öldü, 5 kişi ise balıkçılar ve sahil güvenlik ekiplerince kurtarıldı.


Kurtarılan kişilerden birinin, teknede 8 kişinin bulunduğu ve bir kişinin kayıp olduğu yönündeki ifadesi üzerine arama-kurtarma çalışması başlatıldı.


Arama çalışmalarına, bir helikopter, bir uçak ve çok sayıda sahil güvenlik botuyla devam edildiği bildirildi.


Kaynak: Haberler

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...