Basketbolda dev birleşme

Basketbolda dev birleşme

BASKETBOL Haberleri

Beşiktaş Kulübü'nün yönetim kurulu toplantısında Anadolu Efes ile birleşme görüşmelerine başlanması kararı alındığı öğrenildi.

Beşiktaş Kulübü'nün, yaptığı yönetim kurulu toplantısına basketbol şubesiyle ilgili bir karar aldığı da öğrenildi.

Euro Challenge Kupasını Türkiye ye getirerek Avrupa da adından söz ettiren ve Türkiye'de de şampiyonluk iddiası sürdüren Beşiktaş'ta yeni bir hareketlilik yaşanıyor.

Edinilen bilgiye göre; Siyah-beyazlı kulüp, önümüzdeki günlerde Anadolu Efes'in bağlı olduğu Anadolu Grubu ile görüşüp, yeni sezon için sponsorluk hakkında bir dizi temaslarda bulunacak.

Kartalbakisi.com'un haberine göre; Basketbol takımının başarılarını sürekli kılmak için Cuma günü Anadolu Efes takımının Başkanı ve Beşiktaş Kongre üyesi Tuncay Özilhan ile görüşeceği öğrenilen Başkan Orman'ın Erkek ve Bayan takımı adına çok önemli konuları masaya yatıracağı belirtildi
nbsp;
Bu görüşmenin ardından önümüzdeki yıl yapılanmaya gidip, hem Türkiye'de hem Avrupa'da ses getiren bir kadro kurmayı planlayan Başkanlar isim konusunda Beşiktaş Efes adı altında hem fikir olmuş durumda.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...