GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.BEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.BITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.CORENDON ALANYASPOREMS YAPI SİVASSPORYILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORMKE ANKARAGÜCÜATAKAŞ HATAYSPORTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
 - Maçta tüm gözler onun üstündeydi, herkesi gülümsetti
20 Ocak 2024 - 14:43

Cezası sebebiyle maça giremedi: Cansız mankene taktığı kendi maskesiyle oyunculara destek oldu

Burdur’da Basketbol Antrenörü Mevlüt Gezer, maça çıkmama cezası alınca oyuncularına destek olabilmek için cansız mankene kendi maskesini taktı. Maketin saha kenarında durmasına izin verilmeyince bu sefer tribünden destekledi.
Basketbol - Basketbol
29 Aralık 2023 - 22:31

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi kimdir? Aslen nereli, kaç yaşında? Mehmet Büyükekşi istifa mı etti?

Galatasaray-Fenerbahçe maçının iptali sonrası gözler TFF Başkanına çevrilmişti. TFF binasında hareketli dakikalar yaşandı. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi harekete geçti. Peki, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi kimdir? Aslen nereli, kaç yaşında? Mehmet Büyükekşi istifa mı etti?
BASKETBOL - BASKETBOL
27 Aralık 2023 - 23:26

Derbide Fener'in 100'ü güldü! Fenerbahçe Alagöz Holding - Galatasaray Çağdaş Faktoring: 103-83

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 17. haftasındaki derbi mücadelesinde Fenerbahçe Alagöz Holding, deplasmanda Galatasaray Çağdaş Faktoring'i 103-83 mağlup etti. Sarı-lacivertli takım bu sonuçla ligdeki 16. maçında 16. galibiyetini alırken, Galatasaray Çağdaş Faktoring ise 6. yenilgisini yaşadı.
BASKETBOL - BASKETBOL
27 Aralık 2023 - 18:33

Bahçeşehir Koleji'ne Euroleague koçu! Dejan Radonjic dönemi resmen başladı

Bahçeşehir Koleji son 2 yıldır takımı çalıştıran Sinan Atalay'ın yerine Dejan Radonjic'i getirdi. Karadağlı koç Euroleague'de Kızılyıldız, Bayern ve Panathinaikos'u çalıştırmıştı.
BASKETBOL - BASKETBOL
04 Aralık 2023 - 17:28

Anadolu Efes'e 2 yıldızdan kötü haber! Biri 3, diğeri 6 hafta yok

Anadolu Efes, sakatlığı bulunan Rodrigue Beaubois ve Will Clyburn'ün sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Yıldız isimlerden birisi 3 hafta, diğeri ise 6 hafta sonra parkelere dönecek.
BASKETBOL - BASKETBOL
03 Aralık 2023 - 15:28

Fenerbahçe'den Yam Madar açıklaması! Kısmi görme kaybı yaşıyor

Fenerbahçe Beko, Beşiktaş Emlakjet deplasmanında gözüne yabancı madde isabet eden Yam Madar'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada Madar'ın görme kaybı tehlikesi yaşadığı ve tedavisine başlandığını belirtildi.
BASKETBOL - BASKETBOL
04 Ekim 2023 - 21:26

EuroCup finalisti Türk Telekom yeni sezona Cluj-Napoca mağlubiyetiyle başladı

EuroCup'ta geçen sezon final oynayan Türk Telekom, bu sezon ilk maçında Romanya'nın U-BT Cluj-Napoca takımına 80-71 mağlup oldu. Cluj'daki maçın ilk çeyreğini 28-14 geride kapatan başkent ekibi devrede 24 sayı geriye düştüğü maçtan dönemedi.
BASKETBOL - BASKETBOL
04 Ekim 2023 - 11:24

Heyecan başlıyor! Euroleague'de ilk haftanın programı belli oldu

Basketbolseverlerin heyecanla beklediği THY Euroleague, yarın 5 karşılaşma ile başlıyor. Temsilcilerimizin maçlarını hangi gün ve saat oynayacağı belli oldu. İşte Euroleague 2023 ilk hafta fikstürü...
BASKETBOL - BASKETBOL
05 Ağustos 2023 - 23:39

Son Dakika Basketbol Haberi: Anadolu Efes'in yeni transferi Doğuş Özdemiroğlu milli maçta sakatlandı

Anadolu Efes'in bu yaz Darüşşafaka'dan transfer ettiği milli basketbolcu Doğuş Özdemiroğlu'nun ön çapraz bağı yırtıldı. A Milli Takım'ın İtalya ile Bormio kampında oynadığı hazırlık turnuvasından sakatalanan Doğuş'un sezonun tamamını kaçırabileceği belirtiliyor.
BASKETBOL - BASKETBOL
20 Temmuz 2023 - 18:41

Son Dakika Basketbol Haberleri: FIBA Europe Cup 2023-24 sezonda yer alacak takımlar belli oldu

FIBA Erkekler Avrupa Kupası'nda yer alacak takımlar belli oldu. Bahçeşehir Koleji'nin doğrudan normal sezonda mücadele edeceği organizasyonda Manisa Büyükşehir Belediyespor eleme maçlarına çıkacak
BASKETBOL - BASKETBOL
10 Temmuz 2023 - 14:41

Son dakika basketbol haberleri: ABD'li guard Corey Walden Galatasaray Nef'te

Başantrenörlüğe Zvezdan Mitrović'i getiren Galatasaray Nef transferleri açıklamaya devam ediyor. Cim Bom, geçen sezon Euroleague'de Bayern Münih forması giyen Amerikalı guard Corey Walden’ı kadrosuna kattı. Sarı-Kırmızılılar daha önce İsmet Akpınar, Jonah Radebaugh, Miralem Halilović, Samet Geyik, Buğrahan Tuncer ve Akwasi Yeboah'i transfer etmişti.
BASKETBOL - BASKETBOL
06 Temmuz 2023 - 14:05

Galatasaray'a Fenerbahçe'den sürpriz transfer! Türk milli oyuncuyla 2 yıllık imzalandı

Son dakika haberleri... Yeni sezona iddialı hazırlanan Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, Fenerbahçe'den ayrılan uzun forvet Samet Geyik'i 2 yıllığına kadrosuna kattı.
BASKETBOL - BASKETBOL
05 Temmuz 2023 - 15:12

5 Türk takımın bulunduğu Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde 2023-2024 sezonu grupları belli oldu

Son dakika haberleri... Galatasaray, TOFAŞ, Bursaspor, Darüşşafaka ve Pınar Karşıyaka'nın da yer aldığı Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde 2023-2024 sezonu 32 takımla oynanacak.
BASKETBOL - BASKETBOL
29 Haziran 2023 - 16:50

Son Dakika Basketbol Haberleri: Türk Telekom Yiğitcan Saybir'i, Pınar Karşıyaka, Kelan Martin'i transfer etti

Türk Telekom Yiğitcan Saybir''le birlikte 7. transferini açıkladı. Başkent ekibi daha önce Okben Ulubay, Markis McDuffie, Metehan Akyel, Jalen Adams, Troy Selim Şav ve James Palmer ile sözleşme imzalamıştı. Geçen sezon EuroCup'ta finale kadar çıkan ve ikinci olan Türk Telekom bu sezon aynı kulvarda yine şampiyonluk için mücadele edecek.
BASKETBOL - BASKETBOL
27 Haziran 2023 - 23:44

FIBA Champions League 2023-2024 sezonunda Türkiye'den 5 takım mücadele edecek

Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi'nin 2023-2024 sezonunda mücadele edecek takımlar belli oldu. Türkiye'den Bursaspor, Darüşşafaka Lassa, Galatasaray Nef, Pınar Karşıyaka ve TOFAŞ'ın da aralarında bulunduğu 29 takım, doğrudan gruplara katılacak.
BASKETBOL - BASKETBOL
26 Haziran 2023 - 17:09

Yeni yapılanmaya giden Türk Telekom'un bu yaz ilk transferi Okben Ulubay oldu

Gelecek sezon Sırp koç Nenad Canak yönetiminde mücadele edecek olan ve bugüne kadar 8 oyuncusuyla yolları ayıran Türk Telekom, Okben Ulubay transferini açıkladı. Anadolu Efes altyapısından yetişen 27 yaşındaki basketbolcu Giresunspor, Darüşşafaka, Aliağa, Galatasaray ve son olarak Beşiktaş formalarını giymişti
BASKETBOL - BASKETBOL
23 Haziran 2023 - 19:30

Yiğit Arslan üçlüklerini Beşiktaş formasıyla atacak

Genel menajerliğe Nedim Yüksel'i getiren Beşiktaş, Sloven koç Igor Milicic'le yollarını ayırmıştı. Henüz koçu açıklanmayan Siyah-Beyazlılar 2 transfer yaptı. Egehan Arna'nın ardından Yiğit Arslan da Kartal oldu.
BASKETBOL - BASKETBOL
22 Haziran 2023 - 19:25

Galatasaray Nef'te yeni sezon yapılanması kapsamında 6 isimle yollar ayrıldı

Galatasaray NEF, Dylan Ennis, Angelo Caloiaro, Daron Russell, Dusan Ristic, Tyrus McGee ve Sedat Ali Karagülle ile yolların ayrıldığını açıkladı. Sarı-Kırmızılılar yeni sezonda da Karadağlı koç Zvezdan Mitrović'le devam edecek.
BASKETBOL - BASKETBOL
21 Haziran 2023 - 19:52

Son dakika basketbol haberleri: Türk Telekom sil baştan! Koç değişikliğinden sonra 8 oyuncu ayrıldı

Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonu lider tamamlayan, EuroCup'ta final oynayan ve play-off yarı finalinde Pınar Karşıyaka'ya elenen Türk Telekom'da 8 basketbolcuyla yollar ayrıldı. Koç Erdem Can'ın yerine de Sırp koç Nenad Canak'ı getirdiğini açıklayan Ankara ekibinde değişim rüzgarı esmeye bugün de devam etti.
BASKETBOL - BASKETBOL
20 Haziran 2023 - 11:15

Anadolu Efes'te yeni başantrenör Erdem Can oldu

Son dakika basketbol haberleri... Basketbol Süper Lig'inde sezonu şampiyon tamamlayan Anadolu Efes, Ergin Ataman'dan boşalan başantrenörük koltuğuna Erdem Can'ı getirdi.
BASKETBOL - BASKETBOL
19 Haziran 2023 - 22:32

Anadolu Efes başantrenör Ergin Ataman ve yardımcısı Yakup Sekizkök'e veda etti

Ergin Ataman ve yardımcısı Yakup Sekizkök, Anadolu Efes'ten ayrıldı. Yunan devi Panathinaikos'la anlaşan Ergin Ataman için Lacivert-Beyazlılar veda videosu paylaştı. Ataman'a "Unutulmaz başarılar, sayısız kupa ve çok özel hikayeler. Verdiğin emekler ve bu kulübe yaşattıkların için sonsuz teşekkürler" sözleriyle veda edildi.
Sona Git