Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Samet Aybaba'dan transfer açıklaması

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Samet Aybaba'dan transfer açıklaması

FUTBOL Haberleri  / İHA

Beşiktaş teknik direktörü Samet Aybaba transfer söylentilerine açıklık getirdi. Aybaba, Ziegler'in transferini düşünmediklerini söyledi

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba devre arası transferine ilişkin açıklamalarda bulundu. nbsp;
Antalya'da düzenlenen TSYD 50. Yıl Sporun Zirvesi Semineri sonrasında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, devre arası transferine ilişkin, "Ziegler ile ilgili olarak şuan transfer düşünmüyoruz. Devre arası transferi en zor şey. İyi oyuncu bulmak istiyoruz. Takımın birliğini, düzenini, sistemini bozmayacak bir oyuncu arıyoruz. O nedenle biraz zorlanıyoruz ama transfer çalışmaları devam ediyor. Takımımızda ki bütün oyunculardan memnunuz. Takımımıza katkısı olacak, birlikteliğini de bozmayacak, maddi anlamada da içerideki dengeyi bozmayacak bir oyuncu arayacağız" açıklamalarında bulundu.
Aybaba, genç futbolcularıyla ilgili olarak ise, "Genç futbolcularıma özgüven veriyorum neler yapmaları gerektiğini anlatıyorum. Birde kendi insanımıza güveniyorum, özellikle gençlerimize çok güveniyorum" dedi.
"Beşiktaş'ta kaç yıl kalmayı hedefliyorsunuz?" sorusuna ise Aybaba, "4 yıl mukavelem var. Alex Ferguson'una yaş itibariyle yetişemem" cevabını verdi.

FUTBOL
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...