Ekrem Yüce kimdir?

Ekrem Yüce kimdir?

Biyografi Haberleri

Ekrem Yüce kimdir? Ekrem Yüce kaç yılında hangi ilde doğdu, hangi okullarda okudu?

Ekrem Yüce 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi, Adalet ve Kalkınma Partisi Sakarya Bölgesi, 6'nci sıradan millet vekili adayıdır.

1954 yılında Sakarya’nın Geyve İlçesi Çengel Köyü’nde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Pamukova’da bitirdi. Lise öğrenimlerini Kırklareli Atatürk Lisesi ve Adapazarı İmam-Hatip Okulu’nda tamamladı. Yüksek öğrenimini Erzurum Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Kültür Teknik ve Makine Bölümü’nde Yüksek Mühendis olarak tamamladı. 1999 - 2003 yılları arasında Erenler Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Yüce bu görevinin ardından, Çaykur Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdürlüğü’ne atandı. 2011 yılına kadar Çaykur Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinde bulunan Yüce, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nda Müşavir olarak çalıştı. 2012-2018 yılları arasında ise, Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı olarak görev yapan Yüce, spor, sivil toplum, üniversite gibi alanlarda faaliyetlerde bulundu. Ekrem Yüce evli ve 2 çocuk babasıdır.
Düzenleyen:  - Biyografi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...