Mehmet Emin Kaba kimdir?

Mehmet Emin Kaba   kimdir?

Biyografi Haberleri

Mehmet Emin Kaba kimdir? Mehmet Emin Kaba kaç yılında hangi ilde doğdu, hangi okullarda okudu?

Mehmet Emin Kaba 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi, Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya Bölgesi, 2'nci sıradan millet vekili adayıdır.

1952 Trabzon doğumlu. İlk orta ve lise eğitimini Trabzon ve Zonguldak illerinde tamamladıktan sonra 1970 yılında bugünkü adıyla Yıldız Teknik Üniversitesi'ne girdi ve 1975 yılında İnşaat Mühendisi olarak mezun oldu. Aynı yıl Zonguldak Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü'nde göreve başladı. Askerliğini 1976 yılında Polatlı Topçu ve Füze Okulu'nda yedek subay olarak yaptı. 1978 yılında Köy Hizmetleri Müdürlüğü'ndeki görevine dönerek Yol Şube Müdürlüğü ve Müdür Muavinliği görevlerinde bulundu. 1980 yılında kamudan istifa ederek, Sakarya'ya yerleşti ve burada müteahhitlik hizmetleri ve inşaat malzemesi satışına yönelik kendi işini kurdu. 2009 Mahalli İdareler Seçimlerinde MHP Adapazarı Belediye Meclisi adayı oldu ve Meclis Üyeliğine seçildi. 2014 Seçimlerine kadar MHP Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Adapazarı Belediyesi Meclis üyelikleri görevlerinde bulundu. Evli ve biri kız üç çocuk babasıdır
Düzenleyen:  - Biyografi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...