Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hasan Balaban kimdir?

Hasan Balaban kimdir?

Biyografi Haberleri

Hasan Balaban kimdir? Hasan Balaban kaç yılında hangi ilde doğdu, hangi okullarda okudu?

Hasan Balaban 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi, Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya Bölgesi, 3'nci sıradan millet vekili adayıdır.

Dr. Hasan BALABAN 1969 yılında doğmuş ilk orta ve lise tahsilini memleketi Sakarya- Adapazarı’nda tamamlamıştır. Yüksek tahsil için 1988 yılında Eskişehir’e gitmiş ve Tıp eğitimini tamamlayarak memleketine dönmüştür. 1996 – 2010 yılları arasında Sakarya ilinde SSK hastaneleri ve Devlet Hastanelerinde Hekimlik ve idari görevlerde bulunmuştur. Bir memleket sevdalısı olarak hizmetlerini sürdürmüş halkı ile birlikte olmak adına 2009 yılında gerçekleştirilen yerel seçimlere Milliyetçi Hareket Partisinden Serdivan İlçesi Belediye Başkan adayı olmuştur. Adaylık Sürecinden sonra eski görevine dönmemiş ve yaklaşık yirmi yıla yaklaşan, fabrikalarda ve işletmelerde sürdürdüğü İşyeri hekimliği alanındaki tecrübelerini İş sağlığı ve güvenliği alanında değerlendirmiştir. Halen Aile şirketleri olarak kurulan tüm Grup Şirketlerinin Genel Müdürlüğü görevini yürütmektedir. Dr. Balaban Sakarya üniversitesinde İşletme Masteri yapmıştır. Bunun yanında Aile Planlaması, İşyeri Hekimliği, Aile Hekimliği sertifika programlarını da tamamlamıştır. Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesinde İş kazaları ve Meslek hastalıkları derslerinde öğretim görevliliği yapmıştır. Aynı zamanda İlk yardım Eğitmeni olup, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitmenidir. Dr. Hasan BALABAN evli ve üç çocuk sahibidir.
Düzenleyen:  - Biyografi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...