Tolgahan Öksüz kimdir?

Tolgahan Öksüz kimdir?

Biyografi Haberleri

Tolgahan Öksüz kimdir? Tolgahan Öksüz kaç yılında hangi ilde doğdu, hangi okullarda okudu?

Tolgahan Öksüz 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi, Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya Bölgesi, 5'nci sıradan millet vekili adayıdır.

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu ve Marmara Üniversitesi'nde Yönetim ve Çalışma Psikolojisi Bilim Dalı’nda yüksek lisans yaptı. 2001 yılında İstanbul'da başladığı Avukatlık mesleğini, 2010 yılından bu yana Karasu ilçesinde açtığı kendi ofisinde sürdürmekte. Mesleki deneyimlerini, sıklıkla davet edildiği üniversite panellerinde aktarma imkanı oldu. Ayrıca 2011-2013 yılları arasında Sakarya Üniversitesi Karasu Meslek Yüksekokulu’nda dersler verdi. Başbuğ Alparslan Türkeş’in dava arkadaşı olan babası Avukat Muhammet Öksüz’ün yanında pek çok siyasi faaliyete katıldı. Üniversite yıllarından başlayarak Ülkü Ocakları’nda gönüllü olarak yer aldı. MHP Sakarya İl Delegesi ve son bir yıldır MHP Karasu İlçe Teşkilatı'nda Hukuk Danışmanı olarak görev yapıyor. Evli ve bir çocuk babası, iyi düzeyde İngilizce biliyor.
Düzenleyen:  - Biyografi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...