Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şerafettin Kaya kimdir?

Şerafettin Kaya  kimdir?

Biyografi Haberleri

Şerafettin Kaya kimdir? Şerafettin Kaya kaç yılında hangi ilde doğdu, hangi okullarda okudu?

Şerafettin Kaya 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi, Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya Bölgesi, 6'nci sıradan millet vekili adayıdır.

1966 Taraklı doğumlu. Abant İzzet Baysal Üniversitesi (Bolu MYO) Muhasebe Bölümü’nden 1988 yılında mezun oldu. Aynı yıl Taraklı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Sekreteri ve Taraklı Esnaf Kefalet Kooperatifi’nde Muhasebe Müdürü olarak göreve başladı. 2012 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'ni bitirdi ve mesleki uyum eğitimlerini tamamladıktan sonra 2017'de Mali Müşavirlik Ruhsatını aldı. Adalet Bakanlığı Bilir Kişi ve Kamu Gözetim Kurumu Bağımsız Denetçi ünvanlarına sahip. Yasakların kalkmasıyla Milliyetçi Çalışma Partisi'nin, Milliyetçi Hareket Partisi'ne geçişi sürecinde Taraklı İlçe Teşkilatı kurucuları arasında yer aldı. Geyve'de ikamet etmekte olup, 1 Kasım 2015 tarihinden bu yana devam etmekte olan MHP Geyve İlçe Başkanlığı görevinden 24 Haziran seçimlerinde Milletvekili Adaylığı için istifa etti. Evli ve ikisi kız üç çocuk babası
Düzenleyen:  - Biyografi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...