Bekir Keleş kimdir?

Bekir Keleş kimdir?

Biyografi Haberleri

Bekir Keleş kimdir? Bekir Keleş kaç yılında hangi ilde doğdu, hangi okullarda okudu?

Bekir Keleş 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi, Adalet ve Kalkınma Partisi Samsun Bölgesi, 6'nci sıradan millet vekili adayıdır.

Samsun Vezirköprü ilçesi Esentepe Köyünde dünyaya gelen Bekir Keleş ilkokulu köyünde, orta okulu ilçesinde, Lise öğrenimini ise Devlet parasız yatılı olarak Amasya İmam Hatip Lisesinde tamamladı. 1996 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Yüksek Lisansını ise 2010-2012 yılları arasında Indiana Üniversitesi (ABD) Kamu Yönetimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde yaptı. Mezun olduktan sonra 1997 yılında Başbakanlık Uzman Yardımcısı olarak göreve başladı. Başbakanlığın çeşitli birimlerinde görev yaptı. Özellikle kaliteli mevzuat ve kanun yapım süreçleri konusunda çalışmaları bulunmaktadır. 2008 yılında İngiltere'de Kamu Yönetimi ve İngiltere Yönetim Sistemi üzerine 6 aylık staj yaptı. Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdür Yardımcısı görevinde iken Samsun milletvekilliği aday adaylığı için istifa eden Bekir Keleş evli ve iki çocuk babası olup iyi derecede İngilizce ve orta seviyede Arapça bilmektedir.
Düzenleyen:  - Biyografi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...