Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ömer Çağlar Yılmaz kimdir?

Ömer Çağlar Yılmaz kimdir?

Biyografi Haberleri

Ömer Çağlar Yılmaz kimdir? Ömer Çağlar Yılmaz kaç yılında hangi ilde doğdu, hangi okullarda okudu?

Ömer Çağlar Yılmaz 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi, Milliyetçi Hareket Partisi Şanlıurfa Bölgesi, 2'nci sıradan millet vekili adayıdır.

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi , Türkiye Sağlık Çalışanları Vakfı Eski Yönetim Kurulu üyesi ve Tıbbiyeli Derneği Kurucu Başkanı. Orta öğretimini Tevfik İleri Anadolu İmam Hatip Lisesinde tamamlayıp, 2006 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Mezuniyet sonrası Tıp’ta uzmanlık sınavını kazanarak Kardiyoloji ihtisasını tamamladı. Araştırma görevlisi iken yaptığı akademik çalışmalar sebebiyle Pittsburgh Üniversitesinden davet mektubu aldı, Güçlendirilmiş Eksternal Kontrpulsasyon alanında ABD’de altı ay araştırmacı öğretim üyesi olarak çalıştı. Çok sayıda bilimsel makalesi yayınlandı. Türkiye’ye dönüşünde Meslek Hastalıkları Hastanesine atandı, 2012 yılında yılın en başarılı doktoru ödülünü aldı. 2013 yılında Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi’nde çalıştı. Dernek ve vakıf görevleri nedeniyle Ankara’ya geri döndü. Şuan Ankara’da özel bir hastanenin Yöneticisi ve Kardiyoloji Uzmanı olarak mesleğini ifa etmektedir. Mesleki faaliyetleri dışında sosyal alanda da aktif olan  Dr. Ömer Çağlar Yılmaz Başkent Lisesi Teşkilat Başkanı,
Düzenleyen:  - Biyografi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...