Kick Boks birincilerinden ziyaret

/ Kaynak: İHA
Kick Boks birincilerinden ziyaret

DİĞER SPORLAR Haberleri  / İHA

60 kiloda Türkiye birincisi Ramazan Çiçek ile 90 kiloda Türkiye birincisi Cemal Ali Alwattar Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi'yi ziyaret ettiler.

Kick Boks FederasyonuAdana İl Temsilcisi Şehmus Baysal, beraberinde Kick Boks Antrenörleri İbrahim Pıtırlı ile Naim Yıldırım ve 60 kiloda Türkiye birincisi olan Ramazan Çiçek ile 90 kiloda Türkiye birincisi olan Cemal Ali Alwattar ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi'yi makamında ziyaret ettiler. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hadi, Adana'da gerçekleştirilen yeni tesislerin yanı sıra, lisanslı sporcu ve kulüp sayısında patlama yaşanması, elde edilen başarıların tesadüf olmadığını, tüm hedeflerinin her branşta milli takımlara yeni yetenekler göndermek olduğunu söyledi.Uzak Doğu sporlarında son yıllarda kentte önemli başarılar elde edildiğine dikkat çeken Hadi, şöyle devam etti: "Denizli'de gerçekleştirilen Kick Boks Türkiye Birinciliği'nde, hem de güçlü rakiplere rağmen 2 birincilik, bir ikincilik ve iki üçüncülük ile toplam 5 madalya kazanılması beni gururlandırdı. Antrenörler, İbrahim Pıtırlı ve Naim Yıldırım ile madalya kazanan sporcuları kutluyorum. Döğüş sporu Kick Boks sert bilinir, ama bu sporu yapanlar her zaman efendiliği elden bırakmazlar. Bu başarılar karşısında bizler de tüm imkanlarımızı başarılı sporcu ve kulüplerin hizmetine sunacağız. 2 salonu uzak doğu sporları için hizmete geçirdik. Dileğimiz, kulüplerin 15 günde veya ayda bir kez seçmeler yaparak milli takımlara daha çok sporcu göndermeleridir." Kıck Boks İl Temsilcisi Baysal, tesis, malzeme ve ulaşım konusunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi'nin katkılarını asla inkar etmediklerini, başarıda Hadi'nin büyük payının bulunduğunu, çıtayı yüksek tutarak milli takımlara daha çok sporcu göndereceklerini kaydetti. Sporculardan Ramazan Çiçek'in eylül ayında Brezilya'nın Rio De Janerio'da, Cemal Ali Alwattar'ın kasım ayında Antalya'da yapılacak Dünya Şampiyonası'na katılacaklarını bunlarla gurur duyduğunu ifade eden Baysal, tüm kulüpleri ziyaret ettiğini, Kick Boks ailesini kaynaştırmak için projeler ürettiğini, Adıyaman'da yapılacak Türkiye Birinciliği'ne daha çok sporcuyla katılacaklarını, madalya sayısını ikiye katlayacaklarını sözlerine ekledi.Bu arada, Denizli'de gerçekleştirilen Türkiye Birinciliği'nde 60 kiloda Ramazan Çiçek ile 90 kiloda Cemal Ali Alwattar'ın birinci, 60 kiloda Göknur Yaşin Dündar'ın ikinci, 55 kiloda Hilal Aysen'in üçüncü, 63,5 kiloda Uğur Bayrakçı' da üçüncülük elde ettiler.
DİĞER SPORLAR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...