Kanada'daki ev baskınından 140 hayvan çıktı

Kanada'daki ev baskınından 140 hayvan çıktı

DÜNYA Haberleri

Kanada'nın New Brunswick kentine bağlı Fredericton kentinde hayvan koruma ekipleri, bir eve düzenledikleri operasyonda onlarca hayvan yakaladı.

Hayvanat bahçesini andıran evden 140 hayvan kurtaran Hayvanlara Kötü Muameleyi Önleme Topluluğu SPCA'in sözcüsü Olivia Justason, ele geçirilen hayvanlardan bazılarının durumunun iyi olduğunu, durumu kötü olanların ise tedavi altına alındığını açıkladı. Çevreden gelen şikayetler üzerine eve düzenlenen operasyon sonrası ele geçirilen 58 kedi, 21 köpek, 30 kuş, 20 fare, 6 domuz ve 5 çinçilya tavşanından bır kısmı SPCA barınaklarına konulurken, bir kısmı da yer sorunu nedeniyle koruyucu ailelere emanet edildi. SPCA Sözcüsü Olivia Justason, operasyon düzenlenen evin sahibi hakkında ve hayvanları neden evinde sakladığına ilişkin detay vermedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...