Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ukrayna'da göstericilere 5 gün süre verildi

/ Kaynak: AA
Ukrayna'da göstericilere 5 gün süre verildi

DÜNYA Haberleri  / AA

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de güvenlik güçleri, hükümet karşıtı gösterilerde kamu binalarını işgal edenlere 5 gün süre verdi.

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de güvenlik güçleri, hükümet karşıtı gösterilerde kamu binalarını işgal edenlere 5 gün süre verdi.Kiev Emniyet Müdürlüğü ve Savcılık Temsilcileri, aralarında Kiev Belediye binasının da bulunduğu kamu binalarını işgal edenlerle yaptıkları görüşmede, binaların en geç 5 gün içinde boşaltılmalarını istedi.Bu arada, Ukrayna'nın, Avrupa Birliği (AB) ile ortaklık anlaşması görüşmelerini askıya almasının ardından başlayan eylemler aralıksız sürüyor.Eylemciler, Kiev'in merkezindeki Krişatik Caddesi ile Bağımsızlık Meydanı'nın kontrolünü ellerinde tutmaya devam ederken, havaların soğuması nedeniyle zorluk yaşıyor. Yer yer büyük kazanlarda yemek pişirilerek dağıtılırken, meydanları dolduran göstericiler varillerde yanan ateşlerle ısınıyor.Göstericilerin yerleştiği kamu binalarında ise tıbbi destek sağlanırken, buralar aynı zamanda Ukrayna'nın diğer şehirlerinden gelen göstericilere konaklama imkanı veriyor.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...