Ayakkabı kutusundan çıkan paralar bakın kimin çıktı

Ayakkabı kutusundan çıkan paralar bakın kimin çıktı

DÜNYA Haberleri

Halkbank Genel Müdürü, ayakkabı kutularından çıktığı iddia edilen 4.5 milyon doların hepsininn kaydının olduğunu söyledi.

Halkbank Genel Müdürü, ayakkabı kutularından çıktığı iddia edilen 4.5 milyon doların hepsinin kaydının olduğunu söyledi. Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında gözaltına alınan Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan, evinde ayakkabı kutuları içinde bulunan 4.5 milyon dolarla ilgili savcıya verdiği ifadede "O paralar okul yapmak için toplanan bağış paraları" dedi. nbsp;Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi. nbsp;Soruşturmayı yürüten savcılar Süleyman Aslan'a evinde ayakkabı kutuları içerisinde bulunan dolarlarla ilgili soru sordu. Aslan ifadesinde "Evimden çıkan 4.5 milyon doların tamamı bağışlardan toplanan paralardır. Bu paralar Makedonya'da Balkan Üniversitesi yapımında kullanılacaktır. Yardımsever insanlardan toplanan paralardı ve bunları oralara gönderecektim" dedi.
DELİLLER SABİT
Aslan'ın avukatı Ersan Şen "Süleyman Bey ifadesini verdi. Bu paraların hepsi bağış için toplanmış paralardır. Bunların delilleri sabit ve savcılığa bu delilleri sunduk. Bir korkumuz yok" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...