Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kanada'da yüz binlerce kişi elektriksiz kaldı

/ Kaynak: CHA
Kanada'da yüz binlerce kişi elektriksiz kaldı

DÜNYA Haberleri  / CHA

Kanada'nın doğusu ve Amerika'nın Maine eyaletini etkisi altına alan buz fırtınası sonucu yüz binlerce insan, Noel kutlaması öncesi elektriksiz kaldı.

Kanada'nın doğusu ve Amerika'nın Maine eyaletini etkisi altına alan buz fırtınası sonucu yüz binlerce insan, Noel kutlaması öncesi elektriksiz kaldı. Kanada'nın en kalabalık şehri Toronto Belediye Başkanı Rob Ford, haftasonu başlayan buz fırtınasının, Ontario'dan Atlantik kıyısına kadar 200 bine yakın insanı elektriksiz bırakarak kaosa neden olduğunu söyledi. Fırtınayı Toronto tarihinin en kötüsü olarak niteleyen belediye başkanı, görevlilerin çalışmaları sonucu 100 bin kişinin elektriğe kavuştuğunu açıkladı. Toronto Hydro şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Anthony Haines, bazı müşterilerinin 26 Aralık'ta kutlanacak Noel Bayramı'na kadar elektriğe kavuşamayabileceğini duyurdu.


DÜNYA
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...