Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kanada cezaevlerinde paralı dönem

/ Kaynak: AA
Kanada cezaevlerinde paralı dönem

DÜNYA Haberleri  / AA

Mahkumlar, kaldıkları koğuş ya da hücre, yedikleri yemek ve giydikleri kıyafetler için para ödeyecek. Dışarıdan kitap, yiyecek ya da giyecek almak isteyen mahkumlar, gardiyanlar aracılığıyla ihtiyaçlarını ücretli olarak karşılayacak.

nbsp;Kanada Halk Güvenliği Bakanlığı'nın, tasarruf önlemleri kapsamında aldığı bir dizi karar, cezaevlerinde paralı dönemin başlamasına neden oldu. Buna göre; mahkumlar, kaldıkları koğuş ya da hücre, yedikleri yemek ve giydikleri kıyafetler için para ödeyecek. Dışarıdan kitap, yiyecek ya da giyecek almak isteyen mahkumlar, gardiyanlar aracılığıyla ihtiyaçlarını ücretli olarak karşılayacak. Kanada Halk Güvenliği Bakanı Vic Toews, Ottawa'da düzenlediği basın toplantısında, ''CORCAN '' adlı projenin detaylarını açıkladı. Ülkedeki hapishanelerde uygulanan beceri kurslarının karşılığının artık ödenmeyeceğini belirten Bakan, tekstil, inşaat, çamaşırhane ve matbaa gibi hizmetlerde çalışan mahkumlara ödenen teşvik ücretinin de kaldırıldığını kaydetti. Toews, projeyle 1.7 milyon dolar tasarruf edileceğini sözlerine ekledi. nbsp;

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...