Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Suriye askerlerini çekmeye hazır

/ Kaynak: AA
Suriye askerlerini çekmeye hazır

DÜNYA Haberleri  / AA

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Suriye yönetiminin muhaliflerle eşzamanlı olarak askerleri kent merkezinden çekmeye hazır olduğunu söyledi.

nbsp; Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Suriye yönetiminin muhaliflerle eşzamanlı olarak askerleri kent merkezinden çekmeye hazır olduğunu söyledi. nbsp;
nbsp; Lavrov, St. Peterbsburg Ekonomik Forumu için Rusya'ya gelen Suriye Dışişleri Bakanı Velid Muallim ile görüşmesinden sonra Rus 24 televizyonuna yaptığı açıklamada, "Suriye'deki konferansta en önemli maddelerden biri, hükümet ve muhalefet güçlerinin, uluslararası gözlemcilerin denetiminde kentlerden ve kasabalardan çekilmesi olacak" dedi. nbsp;
nbsp; Muallim ile görüşmesinde Suriye lideri Beşşar Esed'in kent ve kasaba merkezlerinden askerlerin muhaliflerle eşzamanlı çekilmesi önerisini destekleyeceği ve buna uymaya hazır olduğunu kaydeden Lavrov, "Şimdi bizim karşı tarafı da buna hazır hale getirmemiz ve Suriye'de faaliyet gösteren BM gözlemci misyonunun da buna göre planlarını yapmasını sağlamamız gerekiyor" diye konuştu.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...