Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mahmud Abbas, Halid Meşal ile bir araya geldi

/ Kaynak: AA
Mahmud Abbas, Halid Meşal ile bir araya geldi

DÜNYA Haberleri  / AA

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın, Hamas Siyasi Büro Başkanı Halid Meşal ile Katar'ın başkenti Doha'da bir araya geldiği bildirildi.

Filistin resmi ajansı WAFA'nın haberine göre, ikilinin görüşmede, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını durdurmanın yollarını ele aldığı, Abbas'ın, Mısır'ın sunduğu ateşkes önerisine uyulması gerektiğini vurguladığı belirtildi.Mısır geçen Pazartesi, İsrail ve Filistin tarafına ateşkes önerisinde bulunmuştu. nbsp;"Tarafların karşılıklı olarak düzenledikleri saldırılara son vermesi, sınır kapılarının açılması ve giriş çıkışlara izin verilmesi" maddesinin de yer aldığı ateşkes önerisi İsrail tarafından kabul edilmiş, Filistin halkının ihtiyaçlarına cevap vermediği gerekçesiyle Hamas ve İslami Cihad hareketleri tarafından reddedilmişti.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...