Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hamas'ın eski sözcüsü idam edildi iddiası

Hamas'ın eski sözcüsü idam edildi iddiası

DÜNYA Haberleri

Hamas'ın kurucularından Ayman Taha'nın Mısır adına casusluk yaptığı ve yolsuzluğa karıştığı gerekçesiyle idam edildiği iddia edildi.

Gazze'nin Şicaiyye bölgesine düzenlenen İsrail saldırılarında yerle bir olan binanın enkazından Ayman Taha'nın cesedi çıkmıştı. Taha'nın İsrail saldırısında öldüğü bildirilmişti. Ancak İsrail medyasının, Filistin gazetesi El Kuds'a dayandırdığı habere göre Ayman Taha'nın Mısır hesabına casusluk yaptığı ve mali yolsuzluklara karıştığı gerekçesiyle Hamas tarafından idam edildiği yazıldı. Hamas'ın idam mangası tarafından başından ve göğsünden vurularak öldürülen Taha'nın cansız bedeni daha sonra Şifa Hastanesi'ne getirildi. Habere göre açıklamayı dün, bizzat Hamas yetkilileri yaptı. Hamas'ın sözcülüğünü yapan ve örgütün mali işlerini yürüten Ayman Taha geçen Şubat ayında yolsuzlukla suçlanarak tutuklanmıştı.
AKŞAM

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...