Azerbaycan ordusu, Ermenistan helikopterini böyle düşürdü

/ Kaynak: AA
Azerbaycan ordusu, Ermenistan helikopterini böyle düşürdü

DÜNYA Haberleri  / AA

Azerbaycan hava kuvvetlerinin Ermenistan'a ait bir savaş helikopterini düşürüş anı amatör kamera tarafından saniye saniye kaydedildi.

Geçtiğimiz gün Azerbaycan mevzilerine provokatif uçuş gerçekleştiren ve saldırı girişiminde bulunan bir helikopter Azerbaycan ordusu tarafından düşürülmüştü. Ağdam bölgesinin Kengerli Köyü'nde meydana gelen olayı bölgede bulunan bir Azeri an be an kaydetti. Görüntülerde sınıra yaklaşan helikopterin vurulduğu ve ardından alev alarak yere çakıldığı görüldü. Bu sırada görüntüleri kaydeden Azeriler ise "Yaşa" diyerek Azeri askerlerini tebrik etti.Azerbaycan'da dün sınır hattına yaklaşan ve taciz uçuşu yapan bir Ermenistan helikopteri Azeri askerleri tarafından vurularak düşürülmüştü. Olay sonrası helikopterde bulunan 3 Ermeni pilot hayatını kaybetmişti. nbsp; nbsp;##tgvideo##


DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...