Timsah golfçüyü yedi

Timsah golfçüyü yedi

DÜNYA Haberleri

29 yaşındaki Jacques van der Sandt isimli golfüçünün önceki gece saat 22.00 sıralarında baraj gölüne girdikten sonra çığlıklar attığı öğrenildi

Aynı zamanda dalgıç olan genç adamın timsah tarafından tarafından ısırıldığı ve nehrin dibine çektiğini görevliler yardım etmeye çalışsa da başarılı olamadı.
Parkın müdürü Danie Pienaar, yerel bir radyoya yaptığı açıklamada, golf sahasının yanındaki 'Panik Gölü'nde iki saatlik bir aramanın ardından, Van der Sandt'ı öldüren timsahı vurduklarını ve genç adamın cansız bedenini timsahın içinden çıkardıklarını söyledi.
Parkta çalışan birinin oğlu olduğu belirtilen Jacques van der Sandt'ın, bir arkadaşıyla birlikte, 'gölden en fazla golf topunu kim çıkaracak' oyunu oynarken timsaha yem olduğu ifade ediliyor.
Timsah golfçüyü yedi

AKILLARA KATİL KAPLAN GELDİ
Güney Afrika'daki bu olay akıllara bir süre önce Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de bulunan bir hayvanat bahçesinde, kaplanın nbsp;bulunduğu alana giren genci yemesini getirdi. O anlar amatör kameralar tarafından kaydedildi.
KAYNAK: YENİ ŞAFAK

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...