Çıplak Prens Harry'den hiçbir şey olmamış pozu

Çıplak Prens Harry'den hiçbir şey olmamış pozu

DÜNYA Haberleri

Las Vegas'ta çıplak görüntüleriyle büyük bir skandala imza atan Prens Harry, skandaldan 2 hafta sonra ilk kez kameraların önüne çıktı. Prens'in rahat tavırları dikkat çekti.

Las Vegas'ta çıplak görüntüleriyle büyük bir skandala imza atan Prens Harry, skandaldan 2 hafta sonra ilk kez kameraların önüne çıktı. Prens Harry'nin, kraliyet ailesini de zor duruma sokan skandala rağmen son derece rahat tavırlar içinde olduğu görüldü. İngiltere'de tahtın 3. sıradaki varisi Harry'nin, artık insan içine kolay kolay çıkamayacağı düşünülürken etrafa gülücükler dağıttığı ve hiçbir şey olmamış gibi davrandığı dikkat çekti.

İmaj düzeltme çabası içinde olduğu fark edilen Prens Harry, Londra'da ileri derecede sağlık problemleri olan çocuklara yardım için kurulan WellChild kurumunun etkinliğine katıldı. 2007'den beri kuruma başkanlık eden Harry, etkinlikte hasta çocuklarla ilgilendi, şakalar yaptı.

Çocuklardan 6 yaşındaki kan kanseri Alex Logan, daha önce ITV televizyonuna Prens Harry'yle karşılaştığında ona "Sizi üzerinizde kıyafetlerle gördüğüme sevindim" diyeceğini açıklamışken, bunu öğrenen Prens Harry, "Şimdi bunun sırası değil" diyerek çocuğun bunu söylemesine fırsat vermedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...