Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Avustralya Başbakanı, yere kapaklandı!

Avustralya Başbakanı, yere kapaklandı!

DÜNYA Haberleri

Resmi ziyaret kapsamında Yeni Delhi'de Mahatma Gandi'nin anıtını ziyaret eden Avustralya Başbakanı Gillard, yüksek topuklarının kurbanı oldu. Gillard, daha önce de bir ödül töreninin yapıldığı restoranı kuşatan yaklaşık 200 göstericiden kaçarken tökezlemiş ama düşmekten güvenlik güçleri tarafından kurtulmuştu.

Kamuoyu önünde küçük duruma düşmek çoğu siyasetçinin kâbusudur. Avustralya Başbakanı Julia Gillard'ın kâbusu da Hindistan ziyaretinde kameraların önünde yere kapaklanarak gerçek oldu.

##tgvideo## nbsp;

Resmi ziyaret kapsamında Yeni Delhi'de Mahatma Gandi'nin anıtını ziyaret eden Gillard, yüksek topuklarının kurbanı oldu. Islak çimlerde kayarak yüz üstü yere düşen Gillard'ın ayakkabısı da ayağından çıktı. Hindistanlı görevliler arasında kısa bir panik havası yaşanırken; Gillard daha sonra bozuntuya vermeyerek ziyaretine devam etti. nbsp;
Gillard'ın olayı yara almadan atlattığı görüldü. Daha sonra gülerek basın mensuplarının karşısına çıkan Gillard, düz ayakkabılar giyen erkekler için işin kolay olduğunu, özellikle kaygan zeminde yüksek topuklu ayakkabı giymenin zor olduğunu ifade etti. Avustralya Başbakanı, "Yüksek topuklu ayakkabı giyerseniz yumuşak çimenlere saplanır. Ayağınızı çektiğiniz zaman da ayakkabı gelmez. Sonrasını da gördünüz zaten" diye konuştu. nbsp;Gillard, daha önce de bir ödül töreninin yapıldığı restoranı kuşatan yaklaşık 200 göstericiden kaçarken tökezlemiş ama düşmekten güvenlik güçleri tarafından kurtulmuştu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...