Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İngiltere'deki yarışmada nesli tükenmekte olan timsahı yediler

İngiltere'deki yarışmada nesli tükenmekte olan timsahı yediler

DÜNYA Haberleri

İngiltere'nin Survivor yarışmasında hayatta kalmaya çalışan erkekler takımı nesli tükenmekte olan bir timsahı pişirip yediler.

İngiltere'de Channel 4 kanalında yayınlanan "Bear Grylls ile Ada" programdaki yarışmacıların yediği timsahın "Nesli Tükenen Türler Yasası" kapsamında koruma altında olan ve doğada çok nadir rastlanan bir amerikan timsahı olduğu ve bu hayvanları avlamanın kesinlikle yasak olduğu açıklandı.
nbsp;
Channel 4 konu ile ilgili yayınladığı basın açıklamasında yaşananları "pişmanlık yaşatan bir hata" olarak tanımladı ve "Çekimlere başlamada önce adada yaşayan tüm hayvan türleri ile ilgili bilgi sahibi olmak için uzmanlara danıştık. Ancak amerikan timsahının adada ya da o bölgede yaşadığına dair bilgi sahibi değildik" dedi.


Amerikan timsahı
Bear Grylls'in reality şovu daha önce de programda katılımcılar tarafından yaşanan bazı "zorlukların" yapımcılar tarafından oluşturulduğunu ve "sıradan vatandaşlar" olarak tanıtılan yarışmacılardan dördünün profesyonel olduğunun otaya çıkması ile eleştirilmişti.
Daily Mail nbsp;
nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...