Evcil hayvan olarak aslan besliyor

Evcil hayvan olarak aslan besliyor

DÜNYA Haberleri

Güney Afrikalı Annel Snyman, aslan gibi yırtıcı hayvanları küçüklüklerinden itibaren alıp kedi ve köpek gibi evinde besliyor.

Çoğu kişi için yatağında bir aslanın yattığını görmek şok edici bir olaydır. Güney Afrika'da Annel Snyman isimli kadın için ise bu sıradan bir olay. Annel aslan gibi yırtıcı hayvanları küçüklüklerinden itibaren alıp kedi ve köpek gibi evinde besliyor.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Bela Bela'daki evinde Annel'in son evcil hayvanı 8 aylık beyaz bir aslan yavrusu. Annel, Timba isimli aslanı mart ayında beslemeye başlamış. Annel, evde Timba'yla boğuşuyor, oyunlar oynuyor, Diesel isimli köpeğiyle birlikte Timba'yla yürüyüşe çıkıyor. Timba, Diesel ile de çok iyi geçiniyor. Şimdilik işler iyi gitse de Timba'nın ileride 180-225 kiloluk yetişkin bir aslan olması halinde ne olacağı belli değil.
Annel, 2009 senesinden bu yana bir çita yavrusu, 5 aslan, bir leopar ve 6 serval kedisi besledi. Serval kedileri Afrika'ya mahsus yabani kedilerdir. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...