Rusya'nın Suriye'deki hava saldırısında 20 sivil öldü

/ Kaynak: AA
Rusya'nın Suriye'deki hava saldırısında 20 sivil öldü

DÜNYA Haberleri  / AA

Suriye'de Rus savaş uçaklarının tarihi Tedmur kentine bağlı Karyeten beldesindeki bir fırına düzenlediği saldırıda 20 sivil öldü, 18 kişi yaralandı.

Suriye'de Rusya'ya ait savaş uçaklarının tarihi Tedmur kentine bağlı Karyeten beldesindeki bir fırına düzenlediği saldırıda 20 sivilin öldüğü, 18 kişinin de yaralandığı bildirildi.
Yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre, Rus ordusuna ait savaş uçaklarının Humus'un doğusunda yer alan ve terör örgütü DAEŞ'in kontrolünde bulunan tarihi Tedmur kentine bağlı Kareyten beldesinde bir ekmek fırına düzenlediği saldırıda aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 20 sivil hayatını kaybetti, 18 kişi yaralandı.
Ayrıca, Rus savaş uçaklarının İdlib'in güneyinde yer alan Maret en-Numan ilçe merkezine düzenlediği saldırıda 6 kişinin yaralandığı belirtildi.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...