Irak'ta 13 terörist öldürüldü

/ Kaynak: AA
Irak'ta 13 terörist öldürüldü

DÜNYA Haberleri  / AA

Enbar ilinde daha önce terör örgütü DAEŞ'in kontrolünde bulunan 8'inci Tugay üssüne düzenlenen baskında, 13 militanın öldürüldüğü bildirildi.

Irak ordusuna bağlı güvenlik güçlerinin Enbar ilinde daha önce terör örgütü DAEŞ'in kontrolünde bulunan 8'inci Tugay üssüne düzenlediği baskında, 13 militanın öldürüldüğü belirtildi. 
Enbar Operasyolar Komutanlığı'nda görevli  Albay Velid el Duleymi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, DAEŞ militanları ve ordu güçleri arasında şiddetli çatışmaların halen devam ettiğini bildirdi. Duleymi, "Enbar ilinde daha önce terör örgütü DAEŞ'in kontrolünde bulunan 8'inci Tugay'a yapılan baskında şu ana kadar 13 militan öldürüldü. Aynı zamanda DAEŞ'e ait stratejik noktalar bombalandı ve örgüte ait iki araç imha edildi" dedi.
Duleymi, söz konusu Tugay'a düzenlenen baskına, ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyona ait savaş uçaklarının da destek verdiğini ifade etti.  
Albay Velid el Duleymi, baskın sırasında ölen Iraklı asker bulunmadığını söyledi, ancak yaralılar hakkında bilgi vermedi.  

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...